Het geheim van liefde maken

Je kunt de tijd in de Love Bubble natuurlijk gebruiken om lekker uit te rusten, te genieten van al het lekkers en moois om je heen en te hangen in de jacuzzi. Je kan deze twee-tijd echter ook gebruiken om jullie liefde te verdiepen, om elkaar op een andere manier te leren kennen, om de hartstocht aan te wakkeren, om op een speelse manier intiem te zijn en nieuwe dingen te leren. Zo wordt liefde gemaakt!

Met de Love Rituals inspireren we jullie tijdens het verblijf in de Love Bubble maar hopelijk ook daarna. 
Deze liefdesrituelen zijn ontwikkeld door de initiatiefneemster van de Love Bubbles (Mariëtte Sinninghe Damsté) en inspireren op de thema's die we vaak terugkrijgen van de geliefden die ons bezoeken. Zoals: Hoe toveren we het verliefde gevoel terug in onze relatie? Hoe kunnen we een nieuwe start maken? Hoe kunnen we weer of meer intiem zijn? Hoe herstellen we een vertrouwensbreuk? Hoe kunnen we liefdevoller communiceren? Hoe leer ik mij beter overgeven? Hoe kunnen we speelsheid en/of spiritualiteit in onze seksualiteit brengen?

Mariëtte hoopt jullie te inspireren om je eigen antwoorden vinden, antwoorden die ook weer afhankelijk van de fase in jullie relatie kunnen veranderen. De love rituals variëren van de Love Ritual Boxen waarbij jullie zelf stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan tot een Cacao Ceremonie waarbij je samen uit je hoofd, in je hart komt en zo jullie gevoeligheid voor aanraking en het delen vanuit jullie hart vergroot. Ook zijn er diverse Massage Rituals waar jullie de magie van een liefdevolle aanraking kunnen ervaren.  

Volg de founder van de Love Bubbles, seksuoloog Mariëtte op Instagram

Let's talk Love! Bezoek onze magische webshop www.love-rituals.nl voor ons gehele assortiment. Wil je vrijblijvend advies van Mariëtte over welk Love Ritual jullie liefde extra glans kan geven? Stuur haar dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.