Een leven lang liefhebben

Als je verliefd bent staat het ontdekken van elkaar centraal. Je hebt daarbij niets nodig van buitenaf. Alles gaat immers vanzelf als je verliefd bent; je deint mee op de golven van de liefde en wil maar één ding en dat is dat het heerlijke gevoel nooit zal ophouden.
In de fase ná de verliefdheid is het minder vanzelfsprekend om elkaar te ontdekken. Het wordt ook lastiger want de persoon op wie je zo verliefd was spiegelt je naast de leuke kanten ook de minder leuke kanten van jezelf. Daarbij gaan jullie mogelijk ook samenwonen en/of een gezin vormen. A
lle praktische zaken die dat met zich mee brengt vertroebelen vaak de essentie van jullie samenzijn. Dat spannende, verliefde gevoel maakt langzaam aan plaats voor een gevoel van veiligheid en zekerheid. En alhoewel een basis van veiligheid nodig is om samen te kunnen groeien, missen de meeste geliefden in een langere relatie ook dat zinderende gevoel uit de beginfase van de relatie.
Op basis van de vragen die we terug krijgen van onze gasten heeft de initiatiefneemster (Mariëtte Sinninghe Damsté) een aantal love rituals ontwikkeld. Zoals: Hoe toveren we het verliefde gevoel terug in onze relatie? Hoe kunnen we een nieuwe start maken? Hoe kunnen we weer of meer intiem zijn? Hoe herstellen we een vertrouwensbreuk? Hoe kunnen we liefdevoller communiceren? Hoe leer ik mij beter overgeven?

Mariëtte hoopt jullie te inspireren om je eigen antwoorden vinden, antwoorden die ook weer afhankelijk van de fase in jullie relatie kunnen veranderen. De love rituals variëren van de Love Ritual Boxen waarbij jullie zelf stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan, tot een  Massage Ritual waar jullie in elkaars liefdevolle aanwezigheid worden gemasseerd, tot een Love Retreat waar jullie niet alleen gedurende, maar ook voor en na het verblijf, verdiepen op een thema middels persoonlijke begeleiding. 

Let's talk Love! Wil je vrijblijvend (en kosteloos) advies van Mariëtte over welk Love Ritual jullie liefde extra glans kan geven? Stuur haar dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.