Uit je hoofd, in je hart

De magic Cacao Ceremonie is een hele zachte en liefdevolle manier om de magie van jullie liefde weer voelbaar en zichtbaar te maken. Naast dat cacao een superfood is en dus hartstikke gezond, verhoogt het drinken ervan je gevoeligheid (wat heel fijn is voor de aanraking) en opent het je hart (wat het makkelijker maakt om je hart te delen). En daarmee raakt deze liefdevolle ceremonie precies in het hart van hoe we jullie wensen te inspireren; met een woord en een aanraking rechtstreeks uit het hart.
Wat kan ik verwachten? Tijdens jullie verblijf in de Love Bubble drink je samen met je geliefde een cacao drank die gemaakt is van rauwe cacao bonen uit Quatemala. Zowel voorafgaand aan jullie verblijf als bij de ontvangst krijgen jullie uitleg over de ceremonie zelf zodat jullie tijdens het verblijf het juiste moment kunnen kiezen om deze liefdesdrank te drinken.

Wil je vrijblijvend advies over of de cacao ceremonie wat voor jullie is? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., app of bel rechtstreeks 06 57053967 
met Fleur.