Uit je hoofd, in je hart

De Magic Cacao Ceremonie is een hele zachte en liefdevolle manier om de magie van jullie liefde voelbaar en zichtbaar te maken. Naast dat cacao een superfood is en dus hartstikke gezond, verhoogt het drinken ervan je gevoeligheid (wat heel fijn is voor de aanraking) en opent het je hart (wat het makkelijker maakt om je hart te delen). En daarmee raakt deze liefdevolle ceremonie precies in het hart van hoe we jullie wensen te inspireren; met een woord en een aanraking rechtstreeks uit het hart.
Wat kan ik verwachten? Tijdens jullie verblijf in de Love Bubble drink je samen met je geliefde een cacao drank die gemaakt is van rauwe cacao bonen uit Quatemala. Bij het ontvangst krijgen jullie uitleg over de ceremonie en kiezen jullie het juiste moment kunnen kiezen om deze liefdesdrank te drinken (ons advies is vaak wel om het direct na aankomst, voor het diner te doen).

Om de werking van de cacao zo goed mogelijk te ervaren drink je geen alcohol voor of tijdens en ook begin je de cacao-reis op een zo leeg mogelijke maag. Daarná is alcohol nuttigen geen probleem en heb je vaak enorme trek.

Cacao gaat overigens niet samen met het gebruik van anti-depressiva (overload aan gelukstofjes zorgen dan voor hoofdpijn) en als je borstvoeding geeft moet je even een paar voedingen afkolven omdat de cacao in de moedermelk komt. 

Wil je de Magic Cacao Ceremonie toevoegen aan jullie verblijf of wil je dat we het opsturen voor in jullie Love Bubble @home? Volg deze link naar onze magische webwinkel of app 
met Fleur.