Tantra-Shiva Box

Let's play with desire! 

Het dilemma waar vrouwen en mannen in hun seksualiteitsbeleving vaak tegenaan lopen is dat de man direct(er) toegang heeft tot zijn begeerte en ook het vrijen nodig heeft om bij zijn hart (gevoel) te komen terwijl de vrouw vaak juist eerst haar hart wil delen (door bijvoorbeeld over haar gevoel te praten) voordat ze zin heeft in een vrijpartij. De oplossing ligt in jullie midden: door de levensenergie meer tussen jullie beide te laten stromen wordt én de vrouw begeriger (en daardoor ook begeerlijker) én de man transformeert zijn verlangen naar simpelweg aanwezig zijn. De Tantra-Shiva Box biedt jullie tools en uitleg om hiermee op een speelse manier te oefenen. Een boel hartstocht is gegarandeerd!

 MG 8053 smallDe inhoud bestaat uit alle ingrediënten die jullie nodig hebben voor het Let's play with desire – ritueel: een massagekaars gemaakt van onze eigen massage olie, 'heilig hout' met houder, een timer, een drakenketting voor haar en voor hem, grote veer, tempelkleed, blinddoek, uitleg van het speelse ritueel en natuurlijk het symbool van mannelijkheid, de shiva lingam. 
Prijs 139 euro (excl €7 verzendkosten binnen Nederland, €13 naar België). Hoe te bestellen? Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met het adres van de ontvanger (of de datum dat je in de bubble verblijft) en wij zorgen dat deze schatkist boordevol inspiratie razendsnel bij jou komt! Als je in een Love Bubble verblijft zetten wij de schatkist bij binnenkomst voor jullie klaar.