Schatkisten vol inspiratie

In iedere Love Bubble is een kleine Love Ritual Box aanwezig met een liefdesritueel passend bij de beleving van desbetreffende Love Bubble. Jullie kunnen je tijdens het verblijf ook extra laten inspireren door een grote Love Ritual Box, een feestelijke cadeaubox die je na het verblijf mee naar huis neemt. Deze schatkisten vol inspiratie zijn speciaal voor gasten die zich graag samen op een speelse manier willen laten inspireren op één van de belangrijkste liefdes thema's: het delen van je hart, overgave, vertrouwen, een met het hart verbonden seksualiteit, speelsheid, hartstocht en samen dromen. 

Iedere Love Ritual Box bestaat uit een ritueel (handleiding) dat door Mariëtte, de initiatiefneemster van de Love Bubbles, is geschreven. Naast een stap-voor-stap instructie waarin jullie beleving wordt gecreëerd, vind je hierin ook uitgebreide achtergrond informatie over het thema, praktische 'tips en tricks' en een literatuur- en video inspiratie lijst. De tools om het ritueel uit te voeren zijn stuk voor stuk handgemaakte juweeltjes. Het zijn feestelijke cadeauboxen waarbij je het ritueel keer op keer opnieuw kan beleven en iedere keer iets anders zult ervaren. Je kan de Love Ritual Box natuurlijk ook cadeau geven.

Wil je een Love Ritual Box toevoegen aan jullie verblijf of wil je dat we het opsturen voor in jullie Love Bubble @home? Volg deze link naar onze magische webwinkel of stuur een app aan Fleur. 

Alle Love Ritual Boxen spelen in op een specifieke oefening tussen geliefden: