Schatkisten vol inspiratie

In iedere Love Bubble is een kleine Love Ritual Box aanwezig met een liefdesritueel passend bij de beleving van desbetreffende Love Bubble. Jullie kunnen je tijdens het verblijf ook extra laten inspireren door een grote Love Ritual Box, een feestelijke cadeaubox die je na het verblijf mee naar huis neemt. Deze schatkisten vol inspiratie zijn speciaal voor gasten die zich graag samen op een speelse manier willen laten inspireren op één van de belangrijkste liefdes thema's: het delen van je hart, overgave (van de vrouw), meesterschap (van de man) en samen dromen. 

Iedere Love Ritual Box bestaat uit een ritueel (handleiding) dat door Mariëtte, de initiatiefneemster van de Love Bubbles, is geschreven. Naast een stap-voor-stap instructie waarin jullie beleving wordt gecreëerd, vind je hierin ook uitgebreide achtergrond informatie over het thema, praktische 'tips en tricks' en een literatuur- en video inspiratie lijst. De tools om het ritueel uit te voeren zijn stuk voor stuk handgemaakte juweeltjes. Het zijn feestelijke cadeauboxen waarbij je het ritueel keer op keer opnieuw kan beleven en iedere keer iets anders zult ervaren. Je kan de Love Ritual Box natuurlijk ook cadeau geven.

Wil je vrijblijvend advies welke Love Ritual Box het beste bij jullie past? Stuur dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of wil je meteen de box bestellen? Stuur Fleur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of app met al je persoonlijke wensenen zij zorgt dat de box naar keuze een mooi plekje krijgt in jullie Love Bubble.

Alle Love Ritual Boxen spelen in op een specifieke oefening tussen geliefden. Om dit thema te verduidelijken krijgt iedere box een eigen filmpje. Inmiddels is het eerste filmpje van de Love Ritual Box Alchemy - vrouw gereed.