Blue Lotus Thee

De Blue Lotus Ceremonie maakt alle liefdesstofjes in- en tussen jullie wakker. Het drinken van deze kruidenthee geeft je naast een dosis ontspanning ook een boel zin in elkaar. Door de lustopwekkende werking wordt de thee dan ook wel de 'natuurlijke viagra' genoemd.

Wat kan ik verwachten? Tijdens jullie verblijf in de Love Bubble drink je samen met je geliefde de thee die gemaakt is van de Blauwe Lotusbloem (Nymphaea caerulea), ook bekend als de Egyptische lotus. Dit was een zeer belangrijke bloem in de Egyptische mythologie welke al duizenden jaren wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde en ceremonies in het oude Egypte. Bij het ontvangst krijgen jullie uitleg over de ceremonie en kiezen jullie het juiste moment kunnen kiezen om deze liefdesdrank te drinken (ons advies is vaak wel om het direct na aankomst, voor het diner te doen).
Om de werking van de thee zo goed mogelijk te ervaren drink je geen alcohol voor of tijdens de lotus-reis. Daarná is alcohol nuttigen geen probleem.

Blue Lotus thee gaat overigens soms niet goed samen met medicatie die je slikt. Raadpleeg in dat geval altijd even je huisarts. Ook tijdens zwangerschap wordt het niet aangeraden. Als je borstvoeding geeft moet je even een paar voedingen afkolven omdat de thee in de moedermelk komt. 

 


Wil je de Blue Lotus Ceremonie toevoegen aan jullie verblijf of wil je dat we het opsturen voor in jullie Love Bubble @home? Volg deze link naar onze magische webwinkel of app 
met Fleur.