Gift Box (per slakkenpost) & Gift Voucher (per e-mail)

1. The Gift Box - om je geliefde te verrassen met de 21 uur Love Bubble Xperience

Weet je geliefde of je lieve vrienden nog van niks, is het een verrassing? Met deze Gift Box maak je de verrassing compleet. Stap voor stap leidt deze schatkist je naar het cadeau en het antwoord op de vraag waar het allemaal om draait: ‘Wil je samen met mij (of willen jullie samen met elkaar) 21 uur in een Love Bubble verblijven?‘ 

 MG 2638webInhoud: alle ingrediënten voor het Let’s celebrate our love - ritueel om je geliefde of lieve vrienden uit te nodigen (talkpoeder en veer, een liefdeskaars van seleniet, wierook met houder, chocolade, theebloem, uitleg van het ritueel en natuurlijk de Gift Voucher en de sleutel tot de Love Bubble!)

Prijs 69 euro, exclusief verzendkosten en de waarde van de voucher voor het verblijf.

Hoe te bestellen? Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met het adres van de ontvanger en wij zorgen dat deze schatkist boordevol liefde razendsnel wordt bezorgd!

2. The Gift Voucher - razendsnel en feestelijk!

Heb je niet zoveel tijd, niet zoveel zin in poespas en wil je toch -liefst vandaag nog!- je geliefde of een ander lief iemand verrassen met een uitnodiging voor een verblijf in de Love Bubble? Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een mooie digitale waardebon (geheel gratis). De waarde mag je zelf bepalen (vanaf 100 euro).

Hoe te bestellen? Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.met de waarde die je wilt toekennen, de voornamen van de ontvanger(s) en gever(s) én een eventuele felicitatie of hartewens. Wij sturen je dan een betaalverzoek. Zodra je hieraan hebt voldaan ontvang je de digitale cheque bomvol liefde in je mailbox.