Gastvrouwen gezocht

Gastvrouwen met een passie voor schoonheid en koken gezocht!

Ben jij positief ingesteld, sta je licht in het leven, word je blij als je anderen blij kan maken en heb je een passie voor koken en dingen mooi maken?

Wij van de ‘Love Bubbles’ * zijn op zoek naar 2 (jonge) dames die ons team komen versterken. De werkzaamheden bestaan in eerste instantie uit poetsen (schoonmaken) en het diner maken (gebruikmakend van onze permacultuur tuin). Zodra je langer bij ons bent vinden we het fijn als je ook (incidenteel of structureel) inzetbaar bent voor het maken van het ontbijt, de lunch en het ontvangen van onze gasten.

Als collega ben je: dienstverlenend van natuur, empatisch, collegiaal, vindingrijk, je kunt omgaan met feedback ontvangen en geven, je wilt graag je talenten ontplooien, je praat met en niet over elkaar, je bent flexibel inzetbaar (ook weekenden en feestdagen), je kunt verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig werken.

Wat wij bieden is een loondienstverband of ZP overeenkomst en een leuke werkplek waar ruimte is om je talenten te ontplooien. Wij zoeken iemand die af en toe kan inspringen en iemand die circa 12-24 uur per week kan werken.

Interesse?

Stuur een e-mail met je motivatie naar Mariëtte op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* Een Love Bubble is een plek waar geliefden kunnen ervaren hoe het is om 21 uur alleen op de wereld te zijn. Ons zelfsturende dames team verzorgt ‘onzichtbaar’ deze gasten met ontbijt, lunch en diner tijdens hun verblijf. De Love Bubbles bevinden zich op Land-Goed, in het buitengebied van Lochem. www.lovebubbles.nl