The Beloved Box

Let's celebrate our love!

In de hectiek van alledag vergeten we soms waarom we hebben gekozen voor onze geliefde en vergroten we in de relatie eerder wat niet werkt dan wat wél werkt. Waarom is je partner zo bijzonder? Waarom zijn jullie samen? Diep van binnen weten we dat maar al te goed! Deze schatkist brengt jullie weer terug naar de essentie van jullie liefde, de plek waar het ooit allemaal begon, in jullie hart.

 MG 8067 smallDe inhoud van de box bestaat uit alle ingrediënten die jullie nodig hebben voor het Be my lover – ritueel: een brok ruwe rozenkwarts steen, body zepen voor haar en hem met amethyst geode, handgemaakte talking stick en antwoordveer, wierook met houder uit India, massage olie verwarmer met seleniet kaarshouder en een bijzonder (zachte) mooie doek om jullie heilige ruimte te creëren, uitleg voor het ritueel en natuurlijk onze eigen supermassage olie zodat jullie harten helemaal zullen samensmelten!

Prijs 129 euro. Hoe te bestellen? Stuur een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met het adres en wij zorgen dat deze schatkist boordevol liefde razendsnel bij jou komt of geef aan wanneer je in de love bubble verblijft. Als je in een Love Bubble verblijft dan zetten we hem bij binnenkomst voor je klaar.