Samen groeien

Als je verliefd bent staat het ontdekken van elkaar centraal. Alle inspiratie daarvoor haal je uit jullie zelf. Alles gaat immers vanzelf als je verliefd bent; je deint mee op de golven van de liefde en wil maar één ding en dat is dat het heerlijke gevoel nooit zal ophouden.
In de fase ná de verliefdheid is het minder vanzelfsprekend om elkaar te ontdekken. Het wordt ook lastiger want de persoon op wie je zo verliefd was spiegelt je naast de leuke kanten ook de minder leuke kanten van jezelf. Daarbij gaan jullie mogelijk ook samenwonen en/of een gezin vormen. A
lle praktische zaken die dat met zich mee brengt vertroebelen vaak de essentie van jullie samenzijn.

Voor de geliefden die behoefte hebben aan extra verdieping, ontspanning of inspiratie tijdens hun verblijf in de Love Bubble heeft de initiatiefneemster (Mariëtte Sinninghe Damsté) een aantal love tools ontwikkeld op basis van de (vaak) gemeenschappelijke vraagstukken die zij tegenkomt in haar eigen relaties en in de stellen die zij begeleidt op hun ontdekkingsreis. Zoals:

- Blijft dat verliefde gevoel na de periode van verliefdheid eeuwig weg of kun je dat terug toveren in je relatie?
- Hoe kunnen we weer (of meer) intiem zijn samen?
- Als we een gespek hebben over zaken die aan ons hart gaan mondt het snel uit in ruzie. Hoe kunnen we liefdevol communiceren?
- Hoe verandert onze liefde voor elkaar mee met ons veranderende lichaam en onze veranderende behoeften?
- Mijn partner is vreemd gegaan en dit blijft als een donkere wolk tussen ons in hangen. Kan ik mijn partner vergeven voor wat hij (of zij) heeft gedaan? 
- Hoe kunnen we ons vrij voelen en een gelijkwaardig, eigen leven leiden en tegelijkertijd in verbinding blijven?
- Sinds de komst van onze kinderen is onze relatie vooral van praktische aard en spelen we 'vadertje en moedertje'. Ik mis de minnaar (minnares) in mijn partner. Hoe kan ik mijn geliefde weer zien voor wie hij (of zij) is?

Mariëtte hoopt jullie te inspireren zodat jullie je eigen antwoorden vinden, antwoorden die ook weer van moment tot moment veranderen omdat jullie immers ook als individu groeien in de liefdesrelatie. De love rituals waarmee Mariëtte jullie kan inspireren variëren van de Love Ritual Boxen waarbij jullie zelf stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan, tot een  Massage Ritual waar jullie in elkaars liefdevolle aanwezigheid worden gemasseerd, tot een Love Retreat waar jullie het verblijf met 3 uur verlengen met persoonlijke begeleiding. Deze sessies worden door Mariëtte zelf gegeven.

Wil je een vrijblijvend advies? Stuur dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief